Veilig en duurzaam de weg op!

Al meer dan 40 jaren richt Handels- en Verhuurbedrijf Krans zich op de handel in en de verhuur van materieel en materialen, voornamelijk bestemd voor de grond-, weg- en waterbouw.

Ons doel is onze opdrachtgevers met raad en daad bij te staan over het hoe en waarom van de verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering, waarbij tevens adviezen worden verleend over de voor de opdrachtgever meest effectieve en/of efficiente maatregelen. Kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd. Krans is gecertificeerd voor de normen NEN-EN-ISO-9001, BRL 9101 en VCA**.

Onze mensen hebben inmiddels de vereiste opleidingen met goed gevolg afgelegd, en het materiaal is gekeurd en wordt onderhouden volgens de geldende richtlijnen.

Met Handels- en Verhuurbedrijf Krans BV gaat u dan ook Veilig de en duurzaam weg op !

Duurzaamheid

Regulier onderhoud op de autosnelwegen, waarbij een rijstrook aan het verkeer wordt onttrokken, wordt veelal ’s nachts uitgevoerd. Waar de werkzaamheden niet kunnen worden uitgevoerd met de CO-2 neutrale RAIN-VMS-wagens van groeneverkeersmaatregelen.nl , moet een stationaire maatregel worden geplaatst.

Bij een dergelijke maatregel is op plaatsen waar geen openbare verlichting aanwezig is tijdelijke verlichting noodzakelijk.

Wanneer de werkzaamheden slechts 1 of enkele nachten op dezelfde locatie is, zijn de LED-Cubes van Groeneverkeersmaatregelen.nl de oplossing. Eenvoudig te plaatsen, te bedienen en te verwijderen.

Uiteraard transporteert en plaatst Groeneverkeersmaatregelen.nl deze LED-Cubes met een Euro6 vrachtwagen, welke desgewenst ook nog extra materiaal kan meenemen, met botsabsorber kan worden uitgerust en ook nog eens een extra aanhanger kan meenemen. Dit alles in 1 transport !